ΚΟΣΜΟΣ

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Oι φίλοι της ανησυχούν για το νέο της αμόρε - Το βαρύ ποινικό του μητρώο

H Μπρίτνεϊ Σπίαρς
H Μπρίτνεϊ Σπίαρς
ΑΡ

Οι φίλοι της Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι «επιφυλακτικοί» για τις προθέσεις του φημολογούμενου φίλου της Πολ Σόλιζ προς την ποπ σταρ: «Δεν πιστεύουν ότι της ταιριάζει»

Οι φίλοι της Μπρίτνεϊ Σπίαρς φοβούνται για εκείνη. Όσοι είναι κοντά στην 43χρονη ποπ σταρ ανησυχούν για τη σχέση της με τον φημολογούμενο φίλο της Ρίτσαρντ Πολ Σόλιζ. Μέλη του στενού κύκλου της τραγουδίστριας, είπαν στο Us Weekly ότι είναι «επιφυλακτικοί με τις προθέσεις του», αφήνοντας να εννοηθεί οτι δεν της κάνει καλό.

«Δεν πιστεύουν ότι είναι κατάλληλος για εκείνη», εξήγησε μια πηγή. Η ποπ σταρ γνώρισε τον 37χρονο Σόλιζ το 2022, όταν τον προσέλαβε για να κάνει εργασίες συντήρησης στο σπίτι της. Μια δεύτερη πηγή είπε: «Προσπαθούσαν επί μήνες να της πουν να σταματήσει να συναναστρέφεται μαζί του, αλλά όσο της λένε να μείνει μακριά του, έχει το αντίστροφο αποτέλεσμα».

«Δεν τους ακούει», ισχυρίστηκαν καλά πληροφορημένες πηγές. Οι οικείοι της τονίζουν επίσης είπε ότι έχουν δει «μια αξιοσημείωτη αλλαγή» στην τραγουδίστρια μετά τον χωρισμό της από τον πρώην σύζυγό της Σαμ Ασγκάρι, 30 ετών.

Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε τον Μάιο του 2022, οριστικοποίησε το διαζύγιό του την περασμένη Πέμπτη (2/5), την ίδια μέρα που τραυμάτισε τον αστράγαλό της ενώ φέρεται να έκανε γυμναστική στο Chateau Marmont. «Ο Σαμ είναι πολύ δομημένο άτομο, γυμναζόταν και έτρωγε καλά και της ήταν δύσκολο να προσαρμοστεί σε όλα αυτά, αλλά η αλήθεια είναι οτι χρειαζόταν κάποιον σαν αυτόν», πρόσθεσε η πηγή. «Της πρόσφερε ισορροπία».

Ο Σολίζ, από την άλλη, δεν το κάνει. «Οι άνθρωποι γύρω της έχουν παρατηρήσει ότι τη ρίχνει», είπε η πηγή. «Υπάρχει ανησυχία ότι είναι κάποιος που της λέει συνέχεια ναι και υποχωρεί σε όλες τις επιθυμίες και τις ιδιοτροπίες της Μπρίτνεϊ και δεν της λέει ποτέ όχι…[Δεν είναι] η καλύτερη επιρροή», εξήγησαν.

Πολλοί ανησυχούν επίσης για το ποινικό μητρώο του Σόλιζ. Ο 37χρονος έχει κατηγορηθεί για πολλαπλά πλημμελήματα και για κακούργημα, με το μητρώο του να βαραίνουν κατηγορία για διατάραξη της ειρήνης, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, οδήγηση χωρίς άδεια, αλλά και οπλοφορία.

Τον Δεκέμβριο του 2020, συνελήφθη για κατοχή πυροβόλου και παράνομη κατοχή πυρομαχικών, καταδικάστηκε σε δύο χρόνια αναστολή και εξέτισε 90 ημέρες φυλάκισης. Η καλλιτέχνης είχε μια ομάδα γύρω της από τότε που αφέθηκε ελεύθερη από τη 13χρονη κηδεμονία της το 2021, αλλά η πηγή λέει ότι αυτό σημαίνει οτι «μπορεί να πει όχι αν δεν θέλει να κάνει κάτι».