MEDIA

Μιχάλης Αεράκης: «Έχω μεγαλώσει απότομα, δουλεύω ακατάπαυστα από 12 ετών παιδί

Μιχάλης Αεράκης: «Έχω μεγαλώσει απότομα, δουλεύω ακατάπαυστα από 12 ετών παιδί

Ο ηθοποιός έδωσε μία συνέντευξη στην οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τις δουλειές που έκανε παλαιότερα

Ο Μιχάλης Αεράκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Secret μίλησε για τις δουλειές που έκανε παλαιότερα, αλλά και την υποψηφιότητα του στις Ευρωεκλογές.

«Αυτό που βλέπει ο κόσμος στη σειρά, εμένα ως παπά, δεν διαφέρει από την πραγματικότητα. Και στη ζωή μου τέτοιος είμαι» είπε και πρόσθεσε: «Έχω μεγαλώσει απότομα, δουλεύω ακατάπαυστα από 12 ετών παιδί, πουλώντας λαχεία, δουλεύοντας σε οικοδομές. Έχω κάνει πολλά. Ξέρω τι σημαίνει ανθρώπινος πόνος και δίνω ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτά ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνης».

Για την υποψηφιότητά του στην Ευρωβουλή, ο πρωταγωνιστής του Σασμού είπε: «Ακόμα και φέτος, που είμαι δάσκαλος σε δραματική σχολή, αυτό που επιθυμώ από μέσα μου είναι να επιστρέψω τα δανεικά που έχω εισπράξει και εγώ μέχρι τώρα από δασκάλους μου και από την κοινωνία. Όλα είναι δανεικά. Ήρθε η ώρα λοιπόν να τα επιστρέψω. Δεν μου ανήκουν και θα τα μεταδώσω σε νέους ανθρώπους. Με αυτή την ταυτότητα δίνω τη μάχη μου και λέω "καλή επιτυχία" σε όλους τους υποψήφιους ευρωβουλευτές και να συνεχίσουν να υπερασπίζονται τα συμφέροντα της χώρας μας».