MEDIA

Μαρίνα Σάττι: Τα τεχνικά προβλήματα στη δεύτερη πρόβα - «Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε»

Μαρίνα Σάττι: Τα τεχνικά προβλήματα στη δεύτερη πρόβα - «Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε»

Η Μαρίνα Σάττι μιλάει για τη δεύτερη πρόβα, το μονόπλανο και όσα θα δούμε στον ημιτελικό!

Η Μαρίνα Σάττι ολοκλήρωσε την δεύτερη τεχνική της πρόβα και ένα απόσπασμα από την τηλεοπτική μετάδοση προβλήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δίνοντας μια γεύση από όσα θα δούμε στον δεύτερο ημιτελικό το βράδυ της Πέμπτης.

Η ίδια μίλησε για τα πλάνα που προβλήθηκαν αλλά και το μονόπλανο που θα γίνει στην σκηνή. Η Μαρίνα περιέγραψε τα θέματα που προέκυψαν στην πρόβα αλλά και τον ήχο όμως διαβεβαίωσε πώς όλα θα πάνε καλά.

Δείτε όσα είπε η Μαρίνα Σάττι:

«Χθες ήταν η δεύτερη πρόβα. Κάποια πράγματα πήγαν πολύ καλά, όπως η κίνηση της κάμερας. Είναι μονοπλάνο αυτό που κάνουμε, δεν έχει νόημα να το κρύβω πλέον, οπότε ο οπερατέρ και η κάμερα είναι μέρος της χορογραφίας, πρέπει να χορέψει μαζί μας, να μετρήσει τους χρόνους, να μετρήσει τα βήματα. Σε σχέση με την πρώτη πρόβα πήγε πολύ καλύτερα αυτό.

Με τον ήχο επίσης είχαμε κάποια θέματα αλλά νομίζω ότι ξέρω γιατί έγινε αυτό. Μία σημείωση που τους είχαμε δώσει στην πρώτη πρόβα μάλλον κάπως παρεξηγήθηκε. Οπότε ελπίζω ότι αυτό θα φτιάξει μέχρι τη γενική μας πρόβα.

Μου αρέσει που κάνουμε μονοπλάνο, συνειδητοποιώ πόσο δύσκολο είναι. Δεν μπορείς να κρυφτείς, οτιδήποτε συμβαίνει φαίνεται, γιατί η κάμερα βρίσκεται συνεχώς μπροστά στο πρόσωπό μας. Αλλά αυτό είναι και το μαγικό, ότι υπάρχει διαφάνεια.

Κατά τα άλλα είναι πάρα πολύ ωραία εδώ. Στο ξενοδοχείο μας μένουν κι άλλες συμμετοχές, τα βράδια μαζευόμαστε και μιλάμε, δείχνουμε βίντεο ο ένας στον άλλο στο YouTube και μαθαίνουμε πράγματα. Είναι όντως σαν φεστιβάλ όλη η ατμόσφαιρα», είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Σάττι μέσα από το Tik Tok.

«Μην αγχώνεστε. Γι’ αυτό είναι οι πρόβες. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Φιλάκια!», πρόσθεσε στο τέλος δίνοντας μια εικόνα για όσα θα δούμε την Πέμπτη στον δεύτερο ημιτελικό.

Δείτε πλάνα από το χορευτικό της Μαρίνας Σάττι: